Despre Ubm Agri Trade

Agricultura românească a devenit de-a lungul anilor un punct de referință pe piața agri europeană cu peste 23.550.000 de tone de cereale, produse doar în anul 2017. Datorită portului Constanța, Galați, Portului Brăila și fluviului Dunărea, România a reușit să câștige de-a lungul anilor investiții importante din partea companiilor multinaționale, făcând-o unul dintre jucătorii importanți pe piața europeană agricolă.

Despre

Ubm Agri Trade a fost înființată în anul 2017, fiind un parteneriat româno-ungar cu puternice cunoștințe pe piața trading-ului regional de șroturi și cereale. Ubm Agri trade are ca focus creșterea industriei locale furajere, comparativ cu multinaționalele deja existente pe piața agricolă al căror target este în special, exportul.

În 2017, România a produs cca 250.000 de tone de soia, considerată o cantitate enormă pentru suprafața agricolă a României. Această cantitate însă, nu este suficientă pentru a satisface necesarul industriei animaliere în continuă dezvoltare.

Ubm Agri Trade oferă spre comercializare șrot de soia cu un conținut de proteină ridicat, caracteristică ce face din acesta un ingredient esential în regimul de hrană al animalelor.

Pe lângă comerțul cu șrot de soia, Ubm Agri Trade vizează și celelalte produse ale pieței cerealelor: porumb, soia, floarea soarelui, cumpărarea și vânzarea acestor produse la prețuri cât mai bune.

Ubm Agri Trade oferă prețuri competitive, servicii profesionale și, nu în ultimul rând, avantajul negocierii atunci când sunt implicate cantități mari.

Convingerea companiei este că adaptabilitatea la o piaţă dinamică şi flexibilitatea echipei reprezintă premisele consolidării relaţiilor profesionale pe termen mediu şi lung.

Acționarul majoritar din Ubm Agri Trade, Ubm Agro Inc dezvoltă pentru mai bine de 20 de ani în Ungaria activități care includ vânzarea cu amănuntul și cu ridicata a tuturor produselor folosite în hrana animalelor (cereale, semințe oleaginoase) și suplimente nutritive (vitamine, minerale, aminoacizi)

În România, Grupul UBM își întărește poziția pe piața românească prin înființarea Ubm Agri Trade, pentru comercializarea cerealelor dar și prin construcția unei fabrici de nutrețuri combinate de dimensiune medie, în Sânpaul, județul Târgu Mureș.

Fabrica de nutrețuri combinate de la Târgu Mureș va avea o capacitate de producție de 30 de tone/oră, rezultând un total de 220.000 tone/an.

Prin construcția aceste fabrici din România, UBM își facilitează accesul nu doar la zonele situate aproape de granița cu Ungaria, fiind astfel mai aproape de regiunea agricolă centrală a României - o piață de 2,5 ori mai mare decât cea maghiară.

Ubm Agri Trade își dorește ca în următorii cinci ani să devină unul din furnizorii principali de șrot de soia din România.

Ne bazăm pe creștere și succes, eficiență și profitabilitate. Aceste obiective sunt priorități de vârf pentru echipa Ubm Agri Trade.

Ne mândrim cu echipa noastră motivată și eficientă, care respectă standardele de calitate și integritate și se dezvoltă într-un mediu de afaceri dinamic.

Viziunea, Misiune & Valori

Viziunea noastră este să devenim furnizor constant și un partener stabil al fermierilor, producătorilor și procesatorilor de carne din România și în afara granițelor ei.

Misiunea noastră este să livrăm marfă de calitate, la prețuri competitive, astfel încât relațiile cu partenerii noștri să devină cartea noastră de vizită.

Valorile noastre sunt:

Integritate – Un concept care vorbește despre acțiuni consecvente, conform valorilor, metodelor și elementelor de măsură, precum și de raportare la principii și așteptări care pot fi verificate prin rezultate. Lăsăm rezultatele să vorbească de la sine și suntem deschiși parteneriatelor noi, suntem obiectivi în fiecare activitate întreprinsă, astfel încât etica și profesionalismul sunt coordonate de bază.

Spirit de echipă – Succesul oricărei companii stă în echipa care se construiește, se dezvoltă și se transformă treptat într-o familie încurajăm comunicarea transparentă, ascultarea activă, inovația, creativitatea și colaborarea.

Punctualitate – Suntem alături de partenerii noștri prin indeplinirea promsiunilor făcute și acordăm mare însemnătate punctualității. Un client mulțumit în timpul contractual stabilit este un partener câștigat.

Responsabilitate - Suntem de acord cu faptul că acţiunile noastre trebuie să respecte interesele societăţii. Mai presus de toate, produsele şi serviciile noastre servesc intereselor ce ţin de siguranţa oamenilor, utilizarea responsabilă a resurselor şi protecţia mediului înconjurător.

Ubm Agri Trade crede în relații puternice bazate pe încredere, profesionalism, prețuri competitive și livrări prompte.

Mărirea portofoliului de clienți și a relațiilor contractuale se pot realiza doar prin corectitudine, calitate a serviciilor și nu în ultimul rând, focus pe nevoile clientului.

Inițiem parteneriate de lungă durată, deoarece credem în loialitate, consecvență și maturitatea acțiunilor noastre.

Rămânem fideli unor reguli ce ne ghidează activitatea noastră:

Noi suntem Ubm Agri Trade Srl.