Comunitatea UBM

Ubm Agri Trade se angajează în dezvoltarea agriculturii și își desfășoară activitatea prin conștientizarea responsabilității sociale a companiei și conștientizarea faptului că oferă subzistență întreprinderilor agricole de succes.

Dezvoltarea grupului Ubm și investițiile, au făcut posibilă sponsorizarea unor fundații de ajutorare pentru copii.

Fundația Smile a fost înființată în 2009, cu scopul de a ajuta și susține educația și creșterea copiilor într-un mediu familial și pedagogic, unde dincolo de aspirația de a realiza și de a se dezvolta intelectual, existăși un accent pus pe educarea copiilor și a tinerilor pentru a trăi o viață sănătoasă; cu alte cuvinte, susținerea și integrarea acestor copii în mediul social, abilitățile și valorile care pot fi cu adevărat de ajutor în integrarea în societate.

Aceste programe sunt frecventate de aproximativ 2.000 de copii în fiecare an în Budapesta, Pécs și Debrecen.

La sesiunile de terapie, experții combină elemente de psihologie, poveștiri precum și terapie artistică. Activitățile lor se desfășoară în strânsă colaborare cu experții din instituțiile de asistență medicală și, prin urmare, tratamentele medicale și reabilitarea psihologică se consolidează reciproc și exercită un impact combinat pentru facilitarea recuperării permanente.

Fundația Smile colaborează cu angajații instituțiilor medicale și își asumă responsabilitatea pentru munca profesională și organizațională, precum și pentru atragerea fondurilor necesare.

Cu ajutorul experților acreditați, a metodelor dezvoltate continuu, a unuisistem de monitorizare strictă și a funcționării transparente, Fundația Smile se străduiește să se asigure că serviciile sale complementare sunt disponibile mereu copiilor aflați în dificultate și familiilor acestora.

Grupul UBM s-a alăturat în calitate de sponsor principal activ la evenimentele sportive ale fundației. Pe lângă strângerea de fonduri și acordarea de donații, Grupul Ubm desfășoară evenimentul "Smile Relay" organizat în fiecare vară la Run Ultrabalaton.

Pentru realizarea acestui eveniment, Fundația desfășoară următoarel eactivități:

Cum contribuie grupul Ubm la toate acestea?

Editura "Grow Up in Happiness" se ocupă de publicarea și distribuirea de cărți și de povestiri pentru copii care modelează punctele de vedere și perspectivele copiilor, și contribuie direct la creșterea emoțională a copiilor, construirea stimei lor de sine și a încrederii de sine.

Cu sprijinul Grupului UBM, Fundația a publicat o serie de cărți pentru copii numită Zűrutazások I. II. III. (Zilemea I, II și III), unde Zelemér,medicul din poveștioare, vorbește copiilor tineri, de vârstă școlară,despre problemele lor emoționale cele mai frecvente (volumul I), dificultățile legate de școală (volumul II) și problemele din viața de familie (volumul III), precum și soluțiile și modalitățile de abordare aacestor tipuri de probleme.

În 2013, Fundația a lansat un program online care sprijină sănătatea mentală și psihologică a copiilor și tinerilor, numită "EGY HAJÓBANwebezünk" ("Navigarea în aceeași barcă"), a cărei implementare este susținută de Grupul UBM. De asemenea, este în curs de realizare un portal interactiv de asistență psihologică, care urmărește să ofere asistență copiilor și adolescenților cu probleme emoționale, precum și părinților lor.

Copiii sunt viitorul!