Grupul UBM

Companiile care aparțin Grupului UBM funcționează pe două mari segmente în piața agricolă:

Holding-ul companiilor este deținut de UBM Trade Zrt. care are 8 acționari, fiecare cu o cotă parte în acționariatul firmei.

UBM Trade Zrt. deține celelalte filiale care aparțin Grupului în mod direct și indirect înființate.

Cele mai importante companii sunt cele care au cea mai mare cifră de afaceri anuală.

Ubm Trade Zrt.

Această societate nu desfășoară activități explicite, rolul fiind strict drepturi de proprietate și de a deține acțiuni ale societăților care desfășoară activități active.

Ubm Trade Zrt servește ca societate-mamă pentru celelalte companii, se află în fruntea ierarhiei companiei de holding. Proprietarii Grupului sunt indivizi maghiari fără majoritate dominantă și cu decenii de experiență în industrie. Sunt o prezență activă în viața grupului de companii de mai bine de 20 de ani.

UBM Trade Zrt. se află la vârful organizației de holding, care exercită controlul asupra celorlalte întreprinderi.

Ubm Feed

Linia Business Feed a început activitatea în cadrul UB Merchants Ltd. în 2003. Activitatea sa în piață, a început cu comerțul cu aditivi pentru hrana animalelor, a fost extinsă prin înființarea fabricii Környe de la Deva Feed Ltd. în toamna anului 2004. Cu acest pas, Linia Business Feed - împreună cu UB Merchants Ltd. - a devenit un important participant al agriculturii ungare în ramura de producție și distribuție a hranei pentru animale.

De la începutul anului 2009, compania a început să producă propriile amestecuri de furaje în moara Környe. Aceste produse combină tradițiile și fiabilitatea mărcii "Környe-Táp", care a avut succes în trecut, cu tehnologii moderne și conținut actualizat.

Linia de extindere a produselor a făcut posibil ca UBM Feed Ltd. să devină un factor major în grupul de companii care integrează Linia de Afaceri a UB Merchants Ltd. și Deva Feed Trade Ltd.

Ubm Grain

Ubm Grain achiziționează produse în principal în Ungaria și le vinde atât pe piața internă cât și în străinătate. Cele mai importante țări vizate sunt: ​​Italia, Germania, Olanda, Croația, Serbia, Polonia și Grecia. Ajustat la țările țintă, transportul mărfurilor se poate realiza pe calea ferată sau prin transportul rutier și pe apă.

Pe parcursul anilor, cifra de afaceri anuală a acestei linii de activitate a crescut constant, implicând atât cantitatea, cât și veniturile. Pentru a-și lărgi și a-și asigura activitatea comercială, compania închiriază permanent depozite în porturile Dunării (Gönyű, Budapesta-Csepel, Adony., Baja) și în alte părți ale țării, consolidând procesele de cumpărare și construire a stocurilor.

Ubm Agro Inc.

UBM Agro Inc. s-a specializat în comerțul cu ridicata de șrot de soia și alte surse de proteine. UBM Agro Inc. își păstrează poziția de lider pe piață, având în vedere faptul că piața se schimbă în continuu și cererea este din ce in ce mai mare.

Comerțul cu materii prime din sectorul furajelor (în proporție de 60%) este realizat de UBM Agro. Ubm Agro are în portofoliu fabrica din Szeleste dar și fabrica MA-KA.

În proporție de 75% activitatea de comerț este condusă de UBM Agro Zrt., și o parte mai mică (25%) de UBM Feed. Ubm Agro a fost un lider de piață în Ungaria încă din 1998.

Ubm Project Inc.

Această companie efectuează operarea și dezvoltarea proprietăților imobiliare ale grupului de firme și coordonează proiectele, investițiile în legătură cu proprietățile imobiliare. UBM Project Inc. operează fabrica de furaje a grupului de firme din Környe și ferma de porci din Alsómocsolád, care servește drept sit de referință.

Compania deține instalația de mixare a furajelor din Környe, stația de prelucrare a soiei din Környe și 3 magazii de locuințe cu o capacitate de 6.000 de tone, precum și capacitatea locală de depozitare necesară pentru produsele gata fabricate.

Ubm Tranzit Inc.

În afară de UBM Grain Inc., care desfășoară activități în domeniul cerealelor, semințelor oleaginoase și a soiei, conducerea grupului de firme a înființat UBM Tranzit Inc. pentru a menține lichiditatea comerțului activ.

UBM Tranzit Inc. finanțează unele dintre produsele de mai sus și efectuează depozitarea publică a loturilor specifice. Depozitarea publică se aplică în special cazurilor în care mărfurile de mare valoare sunt stocate pentru o perioadă mai lungă. În acest fel, depozitarea sigură este posibilă fără fixarea capitalului de lucru până la începerea producției sau transportului bunurilor.

Ubm Merchants Ltd.

UB Merchants Ltd. a fost înființată în 1996. Activitatea de bază a companiei a fost comerțul cu ridicata de cereale alte materii prime pentru furaje.

UBM SRL a pus întotdeauna un accent deosebit pe menținerea contactului personal și stabilirea de relații confidențiale cu clienții de la înființarea sa.

Scopul a fost întotdeauna extinderea portofoliului de clienți.

Strategia bazată pe păstrarea relațiilor apropiate s-a dovedit a avea succes și a oferit o mare flexibilitate în comparație cu concurenții.

Ubm Genetics

Ubm Genetics a fost înființată în anul 2012, cu scopul de a oferi partenerilor UBM un nivel ridicat de asistență profesională - pe lângă serviciile de consultanță în domeniul hranei pentru animale - în organizarea muncii în fabrici, în problemele de reproducere genetică. Este reprezentantul exclusiv al companiei olandeze de genetică porcină, marca HYPOR din Ungaria și Europa Centrală și de Est.

Obiectivul introducerii mărcii Hypor în regiune este de a îmbunătăți rezultatele obținute în creșterea de porcine și de a reduce costurile unitare.

Acest serviciu este de asemenea oferit de UBM în regiune, completat cu servicii de consultanță profesionale, supraveghere profesională și furnizare completă de hrană pentru a asigura cele mai eficiente rezultate.

Ubm Farm Zrt.

Acesta a fost înființat pentru a oferi crescătorilor de animale pe piețele mici și mijlocii din Ungaria și Europa Centrală concentrate, amestecuri de furaje, minerale și alți aditivi pentru hrana animalelor.

Scopul Ubm Farm pe termen lung este acela de a menține valoarea și reputația mărcii UBM "furaje de calitate", cu atenția acordată clienților, flexibilitatea, munca exactă și serviciile legate de produse, pentru a crea valoare pentru clienți.

Pe lângă satisfacerea nevoilor pieței interne, activitățile de export joacă, de asemenea, un rol important în strategia UBM. Cu produsele înaltă calitate, rețeaua de vânzări este în creștere, poziția pe piața de export este consolidată.

Ubm este în căutare permanentă de noi oportunități de export și relații pentru o creștere a portofoliului de clienți.