Ubm Agri Trade – furnizorul de încredere al afacerii tale

Ubm Agri Trade – furnizorul de încredere al afacerii tale

Ubm Agri Trade, parteneriatul româno-ungar, cu puternice cunoștințe, pe piața trading-ului își extinde portofoliul de produse, oferind clienților sai, pe lânga șrot de soia și alte cereale, cum ar fi: grâu panificabil, orz, porumb, soia și floarea soarelui.

Extinderea protofoliului de cereale comercializate vine din dorința de a oferi partenerilor săi cât mai multe produse pe filiera cerealiera la prețuri cât mai avantajoase. Începând cu iulie 2018, Ubm Agri Trade se afla sub certificare ISCC EU, fiind atent preocupat de întregul proces de achiziție și vânzare de marfa sustenabila.

Ne bazam pe responsabilitate și punctualitate atunci când ne numim furnizor de încredere al colaboratorilor noștri. Suntem în continuă dezvoltare pentru a putea deveni un furnizor constant și un partener stabil pentru fermierii, procesatorii și producatorii de carne din România.

Punem la dispoziția partenerilor noștri marfa de calitate, prețuri avantajoase, logistica flexibila adaptată rapid la mediul de piață intern sau extern și nu în ultimul rând, promptitudine.

Sursa: Articol JPG.