Ubm Agri Trade – un nou furnizor al șrotului de soia în România

Ubm Agri Trade – un nou furnizor al șrotului de soia în România

Ubm Agri Trade a fost înființată în anul 2017, fiind un parteneriat româno-ungar cu puternice cunoștințe pe piața trading-ului regional de șroturi și cereale.

Ubm Agri Trade are ca focus creșterea industriei locale furajere, comparativ cu multinaționalele deja existente pe piața agricolă românească al căror target este în special, exportul.

Ubm Agri Trade oferă spre comercializare șrot de soia cu un conținut ridicat de proteină, fiind ingredientul esential al regimului de hrană pentru animale și păsări.

Pe lângă comerțul cu șrot de soia, Ubm Agri Trade vizează și celelalte produse ale pieței cerealelor: porumb, soia, floarea soarelui, cumpărarea și vânzarea acestor produse la prețuri cât mai bune.

Convingerea companiei este că adaptabilitatea la o piaţă dinamică şi flexibilitatea echipei reprezintă premisele consolidării relaţiilor profesionale pe termen mediu şi lung.

Acționarul majoritar din Ubm Agri Trade, Ubm Agro dezvolă de mai bine de douăzeci de ani în Ungaria activități care includ vânzarea cu amănuntul și ridicata a tuturor produselor folosite în hrana animalelor: cereale, șroturi și semințe oleaginoase dar și suplimente nutritive: vitamine, minerale și aminoacizi.

Valorile noastre sunt: integritatea, spiritul de echipă, punctualitatea și responsabilitatea.

Viziunea este să devenim furnizor constant și un partener stabil al producătorilor și fermierilor, procesatorilor de carne din România și în afara granițelor ei.

Misiunea este să livrăm marfă de calitate, la prețuri competitive, astfel încât relațiile cu partenerii noștri să devină cartea noastră de vizită.

Sursa: Meat & Milk, Articol PDF.